Ontdek hoe jij in 8 stappen positief en ontspannen met je hoogsensitiviteit om kunt gaan.

Wat kun je verwachten?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je voor 6 maanden direct toegang tot alles. De HSP Academie bestaat uit inspirerende video’s en werkboeken met vragen en opdrachten die gaan zorgen voor meer ontspanning in jouw leven met hoogsensitiviteit. Als bonus ontvang je ook nog video’s van andere experts die vanuit hun vakgebied tips met jou delen over hoogsensitiviteit.

Je krijgt een halfjaar lang toegang tot de Academie, dus kunt ‘m lekker volgen in je eigen tempo, aan jouw eigen keukentafel. Kaarsjes aan, een theetje in jouw lievelingsmok en het is echt even investeren in jezelf.

HSP Academie

€868,-

Nu 748,-

HSP Academie VIP

€1207,- 

Nu 1040,-

Deelnemers gingen jou voor

“Hoe ziet jouw leven er over 6 maanden uit, als je doorgaat zoals je het nu gaat?”

Wacht niet te lang!
HSP Academie

Betalen in termijnen is mogelijk

 • 6 maanden toegang
 • 8 modules met: Inspirerende video’s en audio’s
 • Een uitgebreid werkboek om de diepte mee in te gaan   
 • Video’s van andere experts
 • Besloten Facebook community voor contact en vragen  met mij en andere deelnemers
 • Maandelijkse live met een thema in de Facebook community, met ruimte voor vragen.
 • Betaling eenmalig € 748,- of in zes x 125,-
 • Na 6 maanden toegang tot de HSP Academie kun je verlengen voor 85,- per maand

 €868,-

Nu 748,-

Yes! Ik betaal in 1 keer

Yes! Ik betaal in 6 termijnen

HSP Academie VIP

Betalen in termijnen is mogelijk

 • 6 maanden toegang
 • 8 modules met: Inspirerende video’s en audio’s
 • Een uitgebreid werkboek om de diepte mee in te gaan   
 • Video’s van andere experts
 • 2 x 1 op 1 coachsessies van 45 min. zelf in te plannen binnen 6 maanden
 • Besloten Facebook community voor contact en vragen  met mij en andere deelnemers
 • Maandelijkse live met een thema in de Facebook community, met ruimte voor vragen.
 • Betaling eenmalig 1040,- of in zes x 175,-
 • Na 6 maanden toegang tot de HSP Academie kun je verlengen voor 85,- per maand

€1207,- 

Nu 1040,-

Yes! Ik betaal in 1 keer

Yes! Ik betaal in 6 termijnen

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Betalen in termijnen (is mogelijk bij afrekenen):

 • HSP Academie: Betalen in 6 termijnen van 125,- mogelijk
 • HSP Academie VIP: Betalen in 6 termijnen van 175,- mogelijk
 • Je mag zelf het werkboek printen en vanwege besparing van inkt en papier maak ik zo min mogelijk gebruik van kleur en afbeeldingen

Twijfel je nog?

Hoe weet ik zeker dat ik hoogsensitief ben?

Omdat hoogsensitiviteit een eigenschap is bestaat er niets zoiets als een diagnose. Je kunt alleen zelf de conclusie trekken dat je hoogsensitief bent of niet. Deze test kan je mogelijk helpen. 

Hoe lang ben ik bezig met het programma?

Als je lekker doorwerkt red je het in 3 maanden, in de praktijk komt er altijd wel wat tussen, dus geef ik je 6 maanden de tijd. Mijn video’s en audio’s in de HSP Academie duren niet zo lang, zodat je daar niet veel energie aan kwijt bent voor je de opdrachten gaat maken. De opdrachten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je weinig tijd? Dan maak je ze kort en krachtig. Wil je er meer tijd aan besteden? Ga er dan rustig voor zitten. Je hebt een halfjaar toegang, dus geen haast!

Wist je dat de HSP Academie vaak wordt vergoed door de werkgever?

Wil je de HSP Academie declareren via je werkgever? In veel gevallen is dat mogelijk. Je kunt alvast navragen of ze budget hebben. Ik heb een brief die ik voor jou kan personaliseren, zodat je kunt uitleggen wat de HSP Academie inhoudt. En waarom het jou als werknemer ondersteunt en wat jou werkgever daar aan heeft. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met mij op. 

Ik heb twijfels of dit programma bij mij past.

Als je twijfelt kun je hier contact met mij opnemen, dan bespreken we even of het programma bij jou past. 

Ik vind het een flinke investering.

Dat snap ik. Ik geloof ook dat een leven als ontspannen hsp investeren in jezelf is. Je bent het waard! Ik vraag ook je overgave, inzet en financiele investering om alles eruit te halen. In ruil daarvoor krijg jij al mijn kennis, expertise en hulp om een mooi leven te leiden met je hoogsensitiviteit.

Stel jezelf eens de vraag: wat gaat het mij kosten in het leven als er nu niets verandert?

Wat leert deze Academie mij meer dan boeken?

Boeken zijn heel fijn voor kennis en herkenning, maar missen nogal veel de praktische kant: hoe ga ik er nu echt mee om?!

Dit is exact waar ik tegenaan liep en wat ik miste. Daarom heb ik de HSP Academie ontwikkeld, het is een soort coaching op papier, maar met een groot deel praktische insteek. Wel bedoelt om het je echt eigen te maken, zodat het geen trucjes zijn om te overleven.

hsp academy academie

Wat anderen zeggen over Margreet

‘Bij het lezen van informatie over de HSP Academie voelde ik dat ik hiermee inzicht zou krijgen in mezelf en waarom ik dingen zo heftig en intens beleef. Het was voor mij dan ook een logische vervolgstap op een traject dat ik al achter mij had liggen aan behandelingen van mijn postnatale depressie.

De therapieën die ik heb gevolgd hebben zeker geholpen, maar er miste nog een stukje, en toen ik de HSP Academie ging volgen viel alles op z’n plek.

Ik heb nu inzicht in het “waarom en waardoor” ik dingen intens beleef, maar ook waarom bepaalde situaties of gedrag van mensen mij totaal leeg kunnen zuigen. Door deze inzichten ben ik nu veel minder snel energie kwijt! Ik kijk nu ook milder naar mezelf en er zijn heel veel zaken uit mijn verleden/kindertijd/pubertijd als puzzelstukjes op hun plek gevallen.

Ik zou willen dat ik dit allemaal al jaren eerder geweten had, want herken nu ook dingen bij mijn eigen kinderen, en door het volgen van de HSP Academie merk ik dat ik beter in staat ben hen te coachen.

Daarbij zijn de interessante video’s van de andere experts een zeer waardevolle extra! Het is allemaal heel haalbaar en behapbaar omdat je het in je eigen tempo kan doen en er een jaar de tijd voor hebt.

Margreet is laagdrempelig in het contact, dat is erg fijn. Ik lees altijd als eerste haar berichtjes op Instagram, en dat is 9 van de 10 keer een feest van herkenning!’

Marieke

‘Geen seconde getwijfeld en al helemaal geen spijt gehad dat ik dit voor en met mezelf ben aangegaan. Voor mezelf en voor mijn zoon die ook hoogsensitief is. Margreet deelt al zoveel waardevolle informatie op sociale media over HSP, maar er zit zoveel meer in deze HSP Academie. Bewustwording, hoe ga ik om met mensen om me heen, hoe neem ik afstand van mensen en verplichtingen. En voor mij het belangrijkste: hoe vind en houd ik die balans qua energie. Rustmomenten inlassen! Twijfel geen moment om hieraan te beginnen als je echt stappen wilt maken om jezelf beter te begrijpen. En om goed voor jezelf te kunnen zorgen en niet elke dag uitgeput bent door andere mensen..’

 

Sabrina

‘Margreet is een ontzettend fijne coach. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis voel je je meteen begrepen en vind je veel herkenning. Margreet geeft mij praktische handvaten en veel nieuwe, inspirerende en leerzame inzichten. Doordat Margreet een hele nuchtere coach is kijk ik zelf ook heel nuchter tegen mijn hoogsensitiviteit aan. Ik vind het inmiddels normaal en zelfs handig om hoogsensitief te zijn.’

Mariëlle

‘Waar veel coaches zweverig worden, blijft Margreet met beide benen op de grond. Door haar eerlijkheid stelt ze zich kwetsbaar op, maar staat tegelijkertijd volledig in haar kracht. Als je een coach zonder ‘sugarcoating’ wilt, ben je bij haar aan het juiste adres.’

Hanneke

‘Na het volgen van de HSP Academie ben ik meer ontspannen en relaxter. Vooral de uitvoering in de praktijk was voor mij heel leerzaam en daar kon ik naar teruggrijpen als er zich een situatie voordeed. Het lukt mij beter om te zien bij wie de verantwoordelijkheid ligt, bij mij of bij de ander.

En wat ik van tevoren niet had gedacht is dat de aanschaf van een planner bij de module Planning mij zo zou helpen, het geeft me zoveel rust!

Naar aanleiding van de module Wonen ben ik gaan opruimen en zijn we aan de slag gegaan met de inrichting. Er komt zelfs iemand langs die mee gaat denken over een kleur op de muren in de huiskamer om (nog) meer rust en warmte te creëren.

Margreet, bedankt voor je inzichten en ik ga de training over een aantal maanden nog eens doornemen, want ik heb nog even toegang.’

Gerrie

‘Ik had net ontdekt dat ik hoogsensitief was, toen ik Margreet ontdekte op Instagram. Een paar maanden later heb ik een masterclass gevolgd en het was me duidelijk dat ik hier iets mee moest.

Omdat het met Margreet klikte, ben ik niet verder op zoek gegaan naar een coach, maar ben ik de HSP Academie gaan volgen met coachgesprekken. Ik vond het vooral fijn dat je het in je eigen tempo kan doen, dat je niet vastzit aan afspraken.

Ik heb geleerd om mezelf te onderzoeken en het was fijn om daar op meerdere aspecten begeleid te worden.

De coachgesprekken als aanvulling vond ik heel waardevol; door de juiste vragen te stellen laat Margreet zien dat je zelf heel veel weet en kan. Na elk gesprek kon ik weer concreter aan de slag!’

Linda

‘Vanaf de eerste seconde dat ik Margreet sprak wist ik dat zij de aangewezen persoon was om mij te coachen. Voor het eerst een gevoel van (h)erkenning. Margreet tilt je in alle rust naar een hoger plan, ze heeft mij laten zien dat ik met mijn innerlijke kracht en sensitiviteit tot hele mooie dingen in staat ben.

Ik zie mijn HSP niet meer als een last, maar als een hele mooie eigenschap waardoor andere mensen mij juist waarderen om wie ik ben. Ik heb mij heel veilig gevoeld samen met Margreet mijn HSP de juiste plek in mijn leven te geven. Ik kan Margreet van harte aanbevelen!’

Ingeborg

‘Voordat ik besloot coaching te volgen bij Margreet, twijfelde ik enorm. De vijver met coaches is enorme groot en ik twijfelde of zij de juiste coach was voor mij. Margreet stelde voor om een kennismakingsgesprek in te plannen en na dat gesprek was mijn keuze snel gemaakt. 

Wat fijn om met iemand te spreken die ervaringen uit eigen leven deelt! Margreet luistert goed, stelt goede vragen en heeft een nuchtere kijk op het leven. Door de tips die Margreet geeft sta ik al relaxer in het leven, en realiseer ik mij beter dat ik niet ‘anders’ ben maar gewoon mijzelf. 

Bedankt Margreet!’

Lonneke