CONTACT

frequently asked questions

Hoe kom ik erachter of ik een HSP ben?

Hoogsensitiviteit is geen officiële diagnose, het is een van je karaktereigenschappen. Uiteindelijk moet je dus zelf beslissen of je je een HSP wil noemen of niet. Je kunt hier een HSP test maken om te kijken of je jezelf herkent in de kenmerken van hoogsensitiviteit.

Wat zijn de kosten van de HSP Academie?

De info van de kosten over de HSP Academie vind je hier.

Bied je ook coaching voor kinderen?

Ik ben niet gespecialiseerd in kinderen. Wel is mijn oudste dochter ook HSP, dus neem ik deze ervaring altijd mee. In de meeste gevallen is een (of beide) van de ouders ook HSP, omdat het erfelijk is. Mijn ervaring is dat als de ouder met zichzelf aan de slag gaat, een hoogsensitief kind daar automatisch veel baat bij heeft. Het werkt voor kinderen en volwassenen hetzelfde, alleen gaat het om andere situaties. Een HSP kind pikt ook veel op van zijn ouders en zal er als vanzelf van leren hoe om te gaan met hoogsensitiviteit.

Wat houdt de HSP Academie precies in?

Alle info over de HSP Academie kun je hier vinden.

Doe je aan 1 op 1 coaching?

Ik deed voorheen wel 1 op 1 coaching, maar ontdekte al snel dat de kracht van HSP’ers zit in het zelfbewustzijn en de sterke zelfreflectie. Met wat begeleiding kunnen HSP’ers hun eigen psycholoog worden en zichzelf heel goed helpen. Deze begeleiding bied ik in de vorm van het online programma de HSP Academie.

Wil je echt graag 1 op 1 door mij gecoacht worden? Dan is dat alleen mogelijk via het HSP Academie PLUS traject. Alle info en tarieven hierover vind je hier.

Kan ik hoogsensitief zijn geworden door negatieve ervaringen (o.a. trauma’s) in het leven?

Je wordt geboren met hoogsensitiviteit, het is een aanleg in de hersenen die erfelijk is. Goeie kans dat een van je ouders en meer familieleden ook hoogsensitief zijn. Wel kan je gevoeligheid versterken door ervaringen in het leven. Er kan ook sprake zijn van overgevoeligheid om andere redenen, dan ben je geen HSP. Twijfel je nog? Maak dan eens de HSP test.

neem contact op

Ik vind het leuk om van je te horen

Als je meer wilt weten over de HSP Academie, mijn tips of hoogsensitiviteit, vul dan dit formulier in.

13 + 9 =

info@margreetbronk.nl