CONTACT

FAQ en vragen voor Margreet, coach hoogsensitiviteit

coach hoogsensitief christelijk  nuchter

neem contact op

Ik vind het leuk om van je te horen

Als je meer wilt weten over de HSP Academie, mijn tips als hoogsensitief coach of over hoogsensitiviteit in het algemeen, vul dan dit formulier in.

15 + 10 =

margreet@margreetbronk.nl

Veelgestelde vragen

coach hoogsensitief

Hoe kom ik erachter of ik een HSP ben?

Hoogsensitiviteit is geen officiële diagnose, het is een van je karaktereigenschappen. Uiteindelijk moet je dus zelf beslissen of je je een HSP wil noemen of niet. Je kunt hier een HSP test maken om te kijken of je jezelf herkent in de kenmerken van hoogsensitiviteit.

hoogsensitief coach

Wat zijn de kosten van de HSP Academie?

De info van de kosten over de HSP Academie vind je hier.

coaching hoogsensitief

Bied je ook hoogsensitief coaching voor kinderen?

Ik ben niet gespecialiseerd in kinderen. Wel is mijn oudste dochter ook hoogsensitief, dus neem ik deze ervaring altijd mee. In de meeste gevallen is een (of beide) van de ouders ook HSP, omdat het erfelijk is. Mijn ervaring als hoogsensitief coach is dat als de ouder met zichzelf aan de slag gaat, een HSP kind daar automatisch veel baat bij heeft. Het werkt voor kinderen en volwassenen hetzelfde, alleen gaat het om andere situaties. Een hoogsensitief kind pikt ook veel op van zijn ouders en zal er als vanzelf van leren hoe om te gaan met hoogsensitiviteit.

coach hoogsensitief

Wat houdt de HSP Academie precies in?

Alle info over de HSP Academie kun je hier vinden.

hoogsensitief coach

Doe je aan 1 op 1 coaching?

Ja, er is een 1 op 1 online coachtraject. Deze duurt 3 maanden. Je hebt meestal om de week een online gesprek van 45 min (5 totaal).Gedurende dit traject mag je mij altijd berichtjes sturen via Whatsapp.

Wil je een gratis en vrijblijvende intake om te kijken of dit traject echt bij jou past? Neem dan bovenaan deze pagina contact met mij op.

Er is ook een VIP traject van de HSP Academie, dan volg je de Academie en heb je twee 1 op 1 sessies met mij. 

coaching hoogsensitief

Kan ik hoogsensitief zijn geworden door negatieve ervaringen (o.a. trauma’s) in het leven?

Je wordt geboren met hoogsensitiviteit, het is een aanleg in de hersenen die erfelijk is. Goeie kans dat een van je ouders en meer familieleden ook hoogsensitief zijn. Wel kan je gevoeligheid versterken door ervaringen in het leven. Er kan ook sprake zijn van overgevoeligheid om andere redenen, dan ben je geen HSP. Twijfel je nog? Maak dan eens de Hoogsensitief test.