Coaching

=

Geen overprikkeling meer

=

Veel minder emoties overnemen

=

Niet meer voortdurend druk aan het nadenken zijn

=

Meer ontspannen leven

=

Je niet meer 'anders' voelen

=

Blij worden van je werk of studie

De HSP Academie

De HSP Academie is een online programma dat in het teken staat van positiviteit, zodat jij kunt leren optimaal te functioneren met jouw hoogsensitiviteit. Je ontdekt wat hoogsensitiviteit inhoudt, je leert over prikkels, emoties, planning, werk en hoe je er met anderen over kunt communiceren. Je volgt het programma individueel, vanuit je eigen huis, op jouw tijd en in jouw tempo. Je zit niet vast aan afspraken en kunt een jaar lang het programma zo vaak doen als je wilt! Het is ook te combineren met 1 op  1 coaching. Kijk hier voor meer info en tarieven.

 

Wil je liever een intensief 1 op 1 traject met mijn persoonlijke begeleiding? Of een los gesprek boeken, dat is ook mogelijk.

Je loopt  vast door je hoogsensitiviteit en wilt hier nu echt eens werk van maken! Met dit traject gaan we  op een positieve manier werken aan alle punten waar je tegenaan loopt. Je leert jezelf beter begrijpen en kunt daardoor goed luisteren naar wat je echt nodig hebt en hoe je hier in kunt groeien. Je gaat je hoogsensitiviteit als iets positiefs zien!

*Dit is inclusief 21% BTW.

 

Je hebt specifieke vragen of je wilt ontdekken of je hoogsensitief bent en wat dat voor jou betekent.

 

Welke thema's worden er besproken?

Samen bespreken we  je vragen en waar je het graag over wil hebben. Onder andere de volgende thema’s komen meestal aan bod:

– De theorie: wat is hoogsensitiviteit en hoe werkt het in je hersenen?
– Prikkels en overprikkeling: ontdek de balans en hoe je overprikkeling kunt voorkomen.
– Emoties: leer hoe je stemmingswisselingen voorkomt en hoe je de emoties van anderen minder overneemt. 
– Planning: hoe zorg je voor vaste kaders, maar ook ruimte voor leven in het moment en flexibiliteit.
– Werk/studie: wat past er echt bij je, waar ben je goed in en waar ligt je hart!
– Communicatie: hoe praat je met anderen over hoogsensitiviteit zonder dat je aanstellerig overkomt. 
– Je levensritme: wat is voor jou heel belangrijk en welke eisen stel je aan een leven waarin jij optimaal kunt functioneren. 

 

Wanneer geef je weer een workshop?

 Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Hou de website en mijn Instagram in de gaten voor nieuwe data. 

 

Waarom gaat de coaching via skype?

Door te werken met skype besparen we beide heel veel energie. Je heb geen reistijd en geen reiskosten.  We hoeven niet te wennen aan elkaars energie en je hoeft niet te wennen aan een andere omgeving. 

Je kunt het vanaf je eigen plek doen en hoeft niet te wennen aan een andere omgeving, waardoor je wellicht minder gespannen bent. Ook kun je daarna je computer afsluiten en rustig even bijkomen met een kopje koffie zonder dat je nog een stuk moet reizen. 

De ervaring heeft geleerd dat er meestal al snel een klik is omdat we beide hsp zijn. Je bent dan al snel verdiept in het gesprek waardoor je vergeet dat er een scherm tussenzit. Het werkt heel doelgericht, je zit sneller in het gesprek dan dat je eerst even moet wennen aan elkaar.

Heb je interesse in het coachingstraject, maar vind je het evengoed nog spannend of ben je bang dat het onwennig voelt. We kunnen eerst even kennismaken en dan kun je ontdekken of skype wat voor jou is.  Klik hier voor een  gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. 

 

“Margreet is een ontzettend fijne coach. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis voel je je meteen begrepen en vind je veel herkenning. Margreet geeft mij praktische handvaten en veel nieuwe, inspirerende en leerzame inzichten. Doordat Margreet een hele nuchtere coach is kijk ik zelf ook heel nuchter tegen mijn hoogsensitiviteit aan. Ik vind het inmiddels normaal en zelfs handig om hoogsensitief te zijn.”

Mariëlle

Volgde een coachingstraject

“Het was fijn en verhelderend om met Margreet te praten over mijn dagelijkse obstakels en dromen voor later. Dikke vette aanrader! Ik vond het best wel spannend van tevoren, maar die spanning was meteen weg toen ik haar sprak (via Skype).”

Nelleke

Volgde een losse sessie