je bent erbij!

#ikbendenorm challenge

Dank je wel!

Wat goed dat je meedoet met de #ikbendenorm challenge. Ik kijk er naar uit om mijn tips met je te delen!

Liefs,
Margreet

meer informatie over

HSP Academie

testimonials

 

 

wat deelnemers zeggen

{

Margreet is een ontzettend fijne coach. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis voel je je meteen begrepen en vind je veel herkenning. Margreet geeft mij praktische handvaten en veel nieuwe, inspirerende en leerzame inzichten. Doordat Margreet een hele nuchtere coach is kijk ik zelf ook heel nuchter tegen mijn hoog sensitiviteit aan. Ik vind het inmiddels normaal en zelfs handig om hoog sensitief te zijn. – Marielle

{

Margreet bood een luisterend oor bij al mijn vragen rondom hoogsensitiviteit. In een van haar workshops legde ze de theorie uit, wat ik heel fijn vond. Maar daarnaast kan ze ook vertellen uit eigen ervaring en dat is allemaal zo herkenbaar. Hierdoor voelde ik me gesteund en begrepen in mijn zoektocht naar mijn eigen hoogsensitiviteit. Door Margreet weet ik dat ik mag zijn wie ik ben en heb ik geleerd nog beter mijn grenzen aan te geven. – Sanneke