BEN IK HOOGSENSITIEF?

twijfel je nog? Doe de test!

HSP checklist

Met deze test kan je onderzoeken of jij wellicht ook hoogsensitief bent. Vul hieronder de vragen in en tel het aantal keer dat je een vraag met ‘Ja’ beantwoord.

Klaar voor de volgende stap?

Ben jij er klaar voor om te leren hoe je op een nuchtere en positieve manier kan omgaan met je hoogsensitiviteit?

testimonials

 

 

wat deelnemers zeggen over werken met margreet

{

Margreet heeft een nuchtere kijk op hoogsensitiviteit en dit brengt ze in haar workshops over. Ze bracht me praktische handvatten op verschillende gebieden; zoals werk, relaties, sociale omgeving en mezelf. Ik merkte dat ze er goed over nagedacht had, dit kwam onder andere naar voren door de verzorgde locatie, duidelijke werkbladen en de kennis die ze had. Fijn om op deze manier andere hoogsensitieve vrouwen te ontmoeten en herkenning te ontdekken! – Hannah

{

“Ik ben hoogsensitief”, een simpel zinnetje. Voor mij een enorme muur. Deze muur heeft Margreet voor mij afgebroken naar positieve bouwstenen om te bouwen aan een mooie en blije toekomst. Haar nuchtere kijk en enorme kennis gaven mij zoveel herkenning, positiviteit en kracht. Dit geeft energie, herkenning, zelfliefde en acceptatie. Letterlijk alsof er een last van mijn schouders is gevallen; ik ben gewoon normaal, hoogsensitief, en ik mag daar trots op zijn.” – Marlijn

heb je nog vragen?

Neem gerust contact met mij op

Als je meer wilt weten over de HSP Academie, mijn tips of hoogsensitiviteit, vul dan dit formulier in.

15 + 6 =