BEN IK HOOGSENSITIEF?

twijfel je nog? Doe de HSP test!

HSP test

Met deze hsp test kan je onderzoeken of jij wellicht ook hoogsensitief bent. Vul hieronder de vragen in en tel het aantal keer dat je een vraag met ‘Ja’ beantwoord.

Ben je na deze HSP test klaar voor de volgende stap?

Ben jij er klaar voor om te leren hoe je op een nuchtere en positieve manier kan omgaan met je hoogsensitiviteit?

Het is natuurlijk de bedoeling dat deze HSP test jou meer duidelijkheid verschaft. Test je als hoogsensitief dan ben je al een stap verder dan veel andere onwetende HSP’ers.

Want een aantal jaar geleden had ik alles, maar was ik niet gelukkig. Ik was mezelf kwijt. Gelukkig wist ik dat dit door mijn hoogsensitiviteit kwam en ben ik aan de slag gegaan. Binnen no-time zat ik weer lekker in mij vel. Inmiddels leid ik helemaal het leven dat bij mij past; ontspannen en relaxt.

En jij kunt dit ook, je leert hoe ik dit heb gedaan via de HSP academie waarin ik al mijn HSP tests, tips, tools en stappenplannen deel zodat jij ook een gelukkig leven kan leiden.

testimonials

 

 

wat deelnemers zeggen over werken met margreet

{

“Margreet heeft een nuchtere kijk op hoogsensitiviteit en dit brengt dat ook over. Ze bracht me praktische handvatten op verschillende gebieden; zoals werk, relaties, sociale omgeving en mezelf. Ik merkte dat ze er goed over nagedacht had. Fijn om op deze manier herkenning te ontdekken!” – Hannah

{

“Ik ben hoogsensitief”, een simpel zinnetje. Voor mij een enorme muur. Deze muur heeft Margreet voor mij afgebroken naar positieve bouwstenen om te bouwen aan een mooie en blije toekomst. Haar nuchtere kijk en enorme kennis gaven mij zoveel herkenning, positiviteit en kracht. Dit geeft energie, herkenning, zelfliefde en acceptatie. Letterlijk alsof er een last van mijn schouders is gevallen; ik ben gewoon normaal, hoogsensitief, en ik mag daar trots op zijn.” – Marlijn

hoogsensitief hsp test

heb je nog vragen?

Neem gerust contact met mij op

Als je meer wilt weten over de HSP Academie, mijn tips of hoogsensitiviteit, vul dan dit formulier in.

14 + 7 =