HSP Academie

Ontdek hoe jij in 8 stappen positief en ontspannen met je hoogsensitiviteit om kunt gaan.

Herken je dit? 

R

Jij neemt de emoties van anderen over…

R

Jij hebt last van prikkels…

R

Jij bent gevoelig voor sfeer…

R

Jij voert gesprekken 100 keer opnieuw, in je hoofd…

R

Jij voelt je vaak onbegrepen en anders..

R

Jij bent er nog steeds niet achter wat er nu écht bij je past..

‘Hoe ziet jouw leven er over een jaar uit, als je doorgaat zoals het nu gaat?’

Hoe zou het zijn als..

R

Jij kunt je beschermen tegen de emoties van anderen

R

Jij positief met prikkels om kunt gaan

R

Jij eindelijk een planning hebt die echt bij jou past

R

Jij de keuzes maakt voor dingen die echt bij jou passen

R

Jij je gedachten en emoties onder controle hebt

R

Jij je niet meer anders en onbegrepen voelt

R

Jij meer energie hebt om leuke dingen met familie en vrienden te doen

R

Jij rust hebt in je lijf en hoofd

Ik wilde mij niet meer anders voelen…

Een aantal jaar geleden had ik alles, maar ik was niet gelukkig. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt.

Eigenlijk al mijn hele leven voelde ik mij een  anders, onbegrepen en daardoor eenzaam.

Gelukkig wist ik wel dat dit door mijn hoogsensitiviteit kwam en ik ben aan de slag gegaan! Binnen no time zat ik weer veel beter in m’n vel en inmiddels leidt ik het leven helemaal zoals dat bij mij past en voel ik mij ontspannen en gelukkig.

Hoe ik dat gedaan heb? Dat heb ik allemaal in deze HSP Academie gestopt, zodat ook jij een ontspannen en gelukkig leven kan gaan leiden! Ben je er klaar voor (en klaar mee)?!

Lieve groet,
Margreet

hsp academie academy

Wat kun je verwachten?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je voor 6 maanden direct toegang tot alles. De HSP Academie bestaat uit inspirerende video’s en werkboeken met vragen en opdrachten die gaan zorgen voor meer ontspanning in jouw leven met hoogsensitiviteit. Als bonus ontvang je ook nog video’s van andere experts die vanuit hun vakgebied tips met jou delen over hoogsensitiviteit.

Je krijgt een halfjaar lang toegang tot de Academie, dus kunt ‘m lekker volgen in je eigen tempo, aan jouw eigen keukentafel. Kaarsjes aan, een theetje in jouw lievelingsmok en het is echt even investeren in jezelf.

Modules in de HSP Academie

=
INTRODUCTIE
 • Ontdek jouw doelen
 • Zorg dat jij de HSP Academie gaat afronden

HOOGSENSITIVITEIT
 • Meer over hoogsensitiviteit.
 • Bepaal je begin- en eindpunt.

PRIKKELS
 • Ontdek hoe je meer balans krijgt
 • Voorkom overprikkeling

EMOTIES
 • Geen emoties meer overnemen
 • Emoties verwerken en voorkomen
v

COMMUNICATIE
 • Communiceer zonder energieverlies
}

PLANNING
 • Plannen met flexibiliteit
 • Meer ruimte voor ontspanning
h

WERK
 • Ontdek jouw dromen en wat er bij jou past

WONEN

 • Maak je huis hsp proof

h

EVALUATIES

 • Tussentijds en aan het einde bepaal je waar je staat

Experts aan het woord (incl. 1 nieuwe video en binnenkort meer.)

l
PLANNING BEWAKEN

Cynthia van Structuurjunkie 

ESSENTIAL OILS

Rozemarijn Keurentjes 

w
RELATIE-
GEBAAR
KINDEREN

Petra Veldhuis

GEBRUIK PLANNER

Gaby van Essentialiving

q
GRENZEN

Willeke Roest

NIEUW

ONDERNEMEN

Rosanne Raubun

R
ZELFVERZEKERD IN JE LIJF

Corina van De Stijljuf 

EMOTIES KUN JE NIET KIEZEN

Tessa van Olst

VOEDING

Annick Lindeboom

]
ROUW

Laurina Visser

NIEUW

Z
SPORT

Thijmen van Kalkeren

STRUCTUUR IN JE WERK

Ruchama van Structief

GEBAREN
MET JE KIND

Indra de Bree

ONTSPANNEN WERKEN

De Onderwijsfabriek

BOEKENTIPS

Margreet Bronk

Deelnemers gingen jou voor

Wat zijn de kosten om deel te nemen?

HSP Academie*

Betalen in 6 termijnen van €125,- is mogelijk

 €748,-

 • 6 maanden toegang
 • 8 modules met: Inspirerende video’s en audio’s
 • Een werkboek om de diepte mee in te gaan   
 • Video’s van andere experts
 • Besloten Facebook community voor contact en vragen
 • Betaling eenmalig €748 of in zes x €125,-
 • Na 6 maanden toegang tot de HSP Academie kun je verlengen voor €35,- per maand.

Yes! Ik betaal in 1 keer

Yes! Ik betaal in 6 termijnen

VIP traject

Betalen in termijnen is mogelijk

€2300,-

Dit traject start in september en gaat op intake. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur mij hier een berichtje.

 

 • 4 maanden 1 op 1 begeleiding van mij
 • toegang tot de HSP Academie

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Betalen in termijnen (is mogelijk bij afrekenen):

 • HSP Academie: Betalen in 6 termijnen van €125,- mogelijk (totaal van €750)
 • Je mag zelf het werkboek printen en vanwege besparing van inkt en papier maak ik zo min mogelijk gebruik van kleur en afbeeldingen

Wil je eerst vrijblijvend overleggen?

Geen probleem! Wil je meer weten en even gratis en vrijblijvend via zoom met mij sparren of de HSP Academie wat voor jou is? Stuur mij dan hier een bericht.

 

Wil je een pakket bij je werkgever declareren? Stuur mij dan hier even een berichtje.

Twijfel je nog?

Hoe weet ik zeker dat ik hoogsensitief ben?

Omdat hoogsensitiviteit een eigenschap is bestaat er niets zoiets als een diagnose. Je kunt alleen zelf de conclusie trekken dat je hoogsensitief bent of niet. 

Hoe lang ben ik bezig met het programma?

Als je lekker doorwerkt red je het in 3 maanden, in de praktijk komt er altijd wel wat tussen, dus geef ik je 6 maanden de tijd. Mijn video’s en audio’s in de HSP Academie duren niet zo lang, zodat je daar niet veel energie aan kwijt bent voor je de opdrachten gaat maken. De opdrachten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je weinig tijd? Dan maak je ze kort en krachtig. Wil je er meer tijd aan besteden? Ga er dan rustig voor zitten. Je hebt een halfjaar toegang, dus geen haast!

Wist je dat de HSP Academie vaak wordt vergoed door de werkgever?

Wil je de HSP Academie declareren via je werkgever? In veel gevallen is dat mogelijk. Je kunt alvast navragen of ze budget hebben. Ik heb een brief die ik voor jou kan personaliseren, zodat je kunt uitleggen wat de HSP Academie inhoudt. En waarom het jou als werknemer ondersteunt en wat jou werkgever daar aan heeft. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met mij op. 

Ik heb twijfels of dit programma bij mij past.

Als je twijfelt kun je hier contact met mij opnemen, dan bespreken we even of het programma bij jou past. 

Ik vind het een flinke investering.

Dat snap ik. Ik geloof ook dat een leven als ontspannen hsp investeren in jezelf is. Je bent het waard! Ik vraag ook je overgave, inzet en financiele investering om alles eruit te halen. In ruil daarvoor krijg jij al mijn kennis, expertise en hulp om een mooi leven te leiden met je hoogsensitiviteit.

Stel jezelf eens de vraag: wat gaat het mij kosten in het leven als er nu niets verandert?

Jij kunt dit omdat…

R

Jij een sterk zelfbewustzijn hebt

R

Je alles op papier opschrijft en dit er altijd weer bij pakken

R

Je de modules kunt volgen in je eigen tempo, op een plek waar jij je prettig voelt.

R

Jij kunt goed analyseren

R

Jij dit kunt doen op de momenten dat het jou uitkomt

R

Jij gaat ervoor, dus je zult altijd resultaten zien.

hsp academy academie

Wat  anderen zeggen over Margreet

‘Bij het lezen van informatie over de HSP Academie voelde ik dat ik hiermee inzicht zou krijgen in mezelf en waarom ik dingen zo heftig en intens beleef. Het was voor mij dan ook een logische vervolgstap op een traject dat ik al achter mij had liggen aan behandelingen van mijn postnatale depressie.

De therapieën die ik heb gevolgd hebben zeker geholpen, maar er miste nog een stukje, en toen ik de HSP Academie ging volgen viel alles op z’n plek.

Ik heb nu inzicht in het “waarom en waardoor” ik dingen intens beleef, maar ook waarom bepaalde situaties of gedrag van mensen mij totaal leeg kunnen zuigen. Door deze inzichten ben ik nu veel minder snel energie kwijt! Ik kijk nu ook milder naar mezelf en er zijn heel veel zaken uit mijn verleden/kindertijd/pubertijd als puzzelstukjes op hun plek gevallen.

Ik zou willen dat ik dit allemaal al jaren eerder geweten had, want herken nu ook dingen bij mijn eigen kinderen, en door het volgen van de HSP Academie merk ik dat ik beter in staat ben hen te coachen.

Daarbij zijn de interessante video’s van de andere experts een zeer waardevolle extra! Het is allemaal heel haalbaar en behapbaar omdat je het in je eigen tempo kan doen en er een jaar de tijd voor hebt.

Margreet is laagdrempelig in het contact, dat is erg fijn. Ik lees altijd als eerste haar berichtjes op Instagram, en dat is 9 van de 10 keer een feest van herkenning!’

Marieke

‘Geen seconde getwijfeld en al helemaal geen spijt gehad dat ik dit voor en met mezelf ben aangegaan. Voor mezelf en voor mijn zoon die ook hoogsensitief is. Margreet deelt al zoveel waardevolle informatie op sociale media over HSP, maar er zit zoveel meer in deze HSP Academie. Bewustwording, hoe ga ik om met mensen om me heen, hoe neem ik afstand van mensen en verplichtingen. En voor mij het belangrijkste: hoe vind en houd ik die balans qua energie. Rustmomenten inlassen! Twijfel geen moment om hieraan te beginnen als je echt stappen wilt maken om jezelf beter te begrijpen. En om goed voor jezelf te kunnen zorgen en niet elke dag uitgeput bent door andere mensen..’

 

Sabrina

‘Margreet is een ontzettend fijne coach. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis voel je je meteen begrepen en vind je veel herkenning. Margreet geeft mij praktische handvaten en veel nieuwe, inspirerende en leerzame inzichten. Doordat Margreet een hele nuchtere coach is kijk ik zelf ook heel nuchter tegen mijn hoogsensitiviteit aan. Ik vind het inmiddels normaal en zelfs handig om hoogsensitief te zijn.’

Mariëlle

‘Waar veel coaches zweverig worden, blijft Margreet met beide benen op de grond. Door haar eerlijkheid stelt ze zich kwetsbaar op, maar staat tegelijkertijd volledig in haar kracht. Als je een coach zonder ‘sugarcoating’ wilt, ben je bij haar aan het juiste adres.’

Hanneke

‘Na het volgen van de HSP Academie ben ik meer ontspannen en relaxter. Vooral de uitvoering in de praktijk was voor mij heel leerzaam en daar kon ik naar teruggrijpen als er zich een situatie voordeed. Het lukt mij beter om te zien bij wie de verantwoordelijkheid ligt, bij mij of bij de ander.

En wat ik van tevoren niet had gedacht is dat de aanschaf van een planner bij de module Planning mij zo zou helpen, het geeft me zoveel rust!

Naar aanleiding van de module Wonen ben ik gaan opruimen en zijn we aan de slag gegaan met de inrichting. Er komt zelfs iemand langs die mee gaat denken over een kleur op de muren in de huiskamer om (nog) meer rust en warmte te creëren.

Margreet, bedankt voor je inzichten en ik ga de training over een aantal maanden nog eens doornemen, want ik heb nog even toegang.’

Gerrie

‘Ik had net ontdekt dat ik hoogsensitief was, toen ik Margreet ontdekte op Instagram. Een paar maanden later heb ik een masterclass gevolgd en het was me duidelijk dat ik hier iets mee moest.

Omdat het met Margreet klikte, ben ik niet verder op zoek gegaan naar een coach, maar ben ik de HSP Academie gaan volgen met coachgesprekken. Ik vond het vooral fijn dat je het in je eigen tempo kan doen, dat je niet vastzit aan afspraken.

Ik heb geleerd om mezelf te onderzoeken en het was fijn om daar op meerdere aspecten begeleid te worden.

De coachgesprekken als aanvulling vond ik heel waardevol; door de juiste vragen te stellen laat Margreet zien dat je zelf heel veel weet en kan. Na elk gesprek kon ik weer concreter aan de slag!’

Linda

‘Vanaf de eerste seconde dat ik Margreet sprak wist ik dat zij de aangewezen persoon was om mij te coachen. Voor het eerst een gevoel van (h)erkenning. Margreet tilt je in alle rust naar een hoger plan, ze heeft mij laten zien dat ik met mijn innerlijke kracht en sensitiviteit tot hele mooie dingen in staat ben.

Ik zie mijn HSP niet meer als een last, maar als een hele mooie eigenschap waardoor andere mensen mij juist waarderen om wie ik ben. Ik heb mij heel veilig gevoeld samen met Margreet mijn HSP de juiste plek in mijn leven te geven. Ik kan Margreet van harte aanbevelen!’

Ingeborg

‘Voordat ik besloot coaching te volgen bij Margreet, twijfelde ik enorm. De vijver met coaches is enorme groot en ik twijfelde of zij de juiste coach was voor mij. Margreet stelde voor om een kennismakingsgesprek in te plannen en na dat gesprek was mijn keuze snel gemaakt. 

Wat fijn om met iemand te spreken die ervaringen uit eigen leven deelt! Margreet luistert goed, stelt goede vragen en heeft een nuchtere kijk op het leven. Door de tips die Margreet geeft sta ik al relaxer in het leven, en realiseer ik mij beter dat ik niet ‘anders’ ben maar gewoon mijzelf. 

Bedankt Margreet!’

Lonneke

‘Ik ben hoogsensitief”, een simpel zinnetje. Voor mij een enorme muur. Deze muur heeft Margreet voor mij afgebroken naar positieve bouwstenen om te bouwen aan een mooie en blije toekomst. Haar nuchtere kijk en enorme kennis gaven mij zoveel herkenning, positiviteit en kracht. Dit geeft energie, zelfliefde en acceptatie. Letterlijk alsof er een last van mijn schouders is gevallen; ik ben gewoon normaal, hoogsensitief, en ik mag daar trots op zijn.’ 

Marlijn