OVER MIJ

een eerste indruk

Hoogsensitief én een heel leuk en ontspannen leven leiden?

Wat mij betreft een topcombinatie!

 

christelijke hsp coach
christelijke coach hsp

Tot een paar jaar geleden stond ik hier nog heel anders in en had ik mij erbij neergelegd dat ik het leven zwaar vond, mijn werk niet echt leuk was, en als moeder er niet uit kon halen wat ik wilde. Ik relateerde HSP voor een groot deel aan klachten. En nu? Nu ben ik HSP coach met een christelijk vleugje.

Hoogsensitief en moeder van 2 dochters

Ik ben Margreet Bronk, moeder van 2 fantastische meiden, getrouwd met Jacob, christelijk en ik blij dat ik hoogsensitief ben. Ik leid namelijk het leven zoals dat helemaal bij mij past. En daar heb ik heel wat hobbels voor moeten nemen.

Geen klachten meer van mijn hoogsensitiviteit

Maar dit leven kun je leiden als HSP, en ik vind dat ik het ook verplicht ben aan mezelf en mijn gezin. Want op deze manier haal ik het meeste uit mezelf en het leven en ben ik een leukere moeder, dochter, vrouw, vriendin, coach, etc..

Nu denk je misschien: maar Margreet, dat klinkt voor mij bijna als onmogelijk; ontspannen leven met hoogsensitiviteit. Ik snap je. Ik liep heel vaak vast met mezelf, in vriendschappen, stages en later in mijn werk.

En op een dag was ik klaar met slachtoffer zijn van dat leven. Ik gaf mezelf een flinke schop onder m’n kont en ben aan het werk gegaan met mezelf. En echt waar, binnen 3 maanden waren de zwarte randjes van het leven voor mij weg, en ze zijn nooit meer terug gekomen. Alle eenzaamheid, onbegrip en het anders voelen vielen van mij af en ik kon weer ademhalen. Het leven werd weer echt genieten!

HSP Coach met een christelijk vleugje

En nu? Nu ben ik HSP coach voor vrouwen, maar ook mannen weten mij af en toe te vinden, om ook anderen te laten ontdekken hoe positief hoogsensitiviteit kan zijn. Het is mijn missie om de wereld te laten zien dat je ook positief en nuchter met je sensitiviteit om kunt gaan. In mijn werk komt mijn christelijke geloof niet direct naar voren, alleen als je daar behoefte aan zou hebben.

Liefs, 
Margreet

Wat ik doe

neem een kijkje…

#ikbendenorm

Ik heb de #ikbendenorm in het leven geroepen, omdat HSP zich vaak anders voelen. En dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Want jij mag zelf bepalen wat voor jou goed is, wat voor jou werkt en dus voor jou normaal is!

HSP coach

Voel jij je onbegrepen, ervaar je veel stress, heb je last van ups en downs?  Wil jij ook met mij ontdekken hoe je positief en ontspannen met je hoogsensitiviteit om kunt gaan? Ben je benieuwd hoe ik dat heb gedaan?

HSP Academie

Wil jij minder last hebben van prikkels? Geen emoties meer overnemen? Met de HSP Academie ga jij nuchter en praktisch aan de slag met jouw hoogsensitiviteit, zodat jij ontspannen kunt gaan leven.

testimonials

 

 

wat deelnemers zeggen

{

Margreet is een ontzettend fijne HSP coach voor vrouwen. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis voel je je meteen begrepen en vind je veel herkenning. Margreet geeft mij praktische handvaten en veel nieuwe, inspirerende en leerzame inzichten. Doordat Margreet een hele nuchtere coach is kijk ik zelf ook heel nuchter tegen mijn hoog sensitiviteit aan. Ik vind het inmiddels normaal en zelfs handig om hoog sensitief te zijn. – Marielle

{

Margreet bood een luisterend oor bij al mijn vragen rondom hoogsensitiviteit. In een van haar workshops legde ze de theorie uit, wat ik heel fijn vond. Maar daarnaast kan ze ook vertellen uit eigen ervaring en dat is allemaal zo herkenbaar. Hierdoor voelde ik me gesteund en begrepen in mijn zoektocht naar mijn eigen hoogsensitiviteit. Door Margreet weet ik dat ik mag zijn wie ik ben en heb ik geleerd nog beter mijn grenzen aan te geven. – Sanneke

{

Margreet is een coach voor vrouwen die weet wat ze doet. Ze luistert, vat samen en – heel belangrijk – stelt de juiste vragen. Verder confronteert ze je met dingen, waardoor je na gaat denken en ze een stuk bewustwording creëert. 

Het is fijn dat ze zelf veel vertelt uit de praktijk van haar eigen leven, zodat er veel herkenning is. Haar nuchtere kijk op de dingen maakt haar tot een fijne coach. Het is heel prettig om de opdrachten die tijdens de coaching besproken zijn via de mail te ontvangen, zodat je ze zelf na kan lezen. Als laatste vond ik het ook een toevoeging dat ze het christelijk geloof deelt; dit maakt dat ze een bepaalde kijk op dingen begrijpt. –  Suzanne

{

Vanaf de eerste seconde dat ik Margreet sprak en hoorde dat zij vrouwencoaching doet, wist ik dat zij de aangewezen persoon was om mij te coachen. Voor het eerst een gevoel van (h)erkenning. Margreet tilt je in alle rust naar een hoger plan, ze heeft mij laten zien dat ik met mijn innerlijke kracht en sensitiviteit tot hele mooie dingen in staat ben. Ik zie mijn HSP niet meer als een last, maar als een hele mooie eigenschap waardoor andere mensen mij juist waarderen om wie ik ben. Ik heb mij heel veilig gevoeld samen met Margreet mijn HSP een de juiste plek in mijn leven te geven. Ik kan Margreet van harte aanbevelen! – Ingeborg