JIJ….

R

Neemt de emoties van anderen over..

R

Hebt veel last van prikkels..

R

Bent gevoelig voor sfeer..

R

Voert gesprekken 100 keer opnieuw, in je hoofd…

R

Voelt je vaak onbegrepen en anders..

R

Bent er nog steeds niet achter wat er nu écht bij je past..

Ik was mezelf volledig kwijt..

Ik had alles, maar was niet gelukkig. Toen 30 jaar, had een goeie baan, huis met hypotheek, man, 2 kinderen en vrienden. Ik had alles, maar was mezelf volledig kwijtgeraakt. Voor de 2e keer zat ik tegen een burn-out aan en ik ging op een depressie af. 

Van mijn hoogsensitief zijn wist ik toen al wat jaren, maar op mijn 30e zag ik eindelijk in dat deze eigenschap ervoor zorgde dat ik mij anders, eenzaam en vaak onbegrepen voelde. Ik legde mezelf langs de lat van een ander, was mijn leven aan het invullen zoals ‘het hoort’, en niet zoals bij mij paste. 

Dit moest nu klaar zijn! Ik wilde mij niet meer ‘anders’ voelen. Ik zocht een coach, maar vond geen passende coach. Ik ben gaan lezen, een studie gaan doen en mezelf gaan coachen. Een paar maanden werkte ik keihard aan mijn manier van denken, mijn kijk op mezelf en de wereld en ik vormde visies over alles in het leven.

Binnen 3 maanden verdwenen het gevoel van anders zijn en de eenzaamheid. De zwarte randjes van het leven verdwenen en na een donkergrijs waas kwam er weer licht in mijn hoofd. Ik heb mezelf een schop gegeven om nuchter en positief naar hoogsensitiviteit te blijven kijken en daar groei ik tot op de dag van vandaag in!

En dit wil ik met jou delen, dat is mijn droom! Door het volgen van de HSP Academie kun jij positief naar jezelf met hoogsensitiviteit gaan kijken. Je zult rust in je hoofd ervaren en kan meer ontspannen in het leven staan.

Hoe ik dat gedaan heb? Dat heb ik allemaal met veel liefde voor jou in deze HSP Academie gestopt. Durf jij jezelf deze liefdevolle schop onder je kont te geven?

“Vanaf de eerste seconde dat ik Margreet sprak wist ik dat zij de aangewezen persoon was om mij te coachen. Voor het eerst een gevoel van (h)erkenning. Margreet tilt je in alle rust naar een hoger plan, ze heeft mij laten zien dat ik met mijn innerlijke kracht en sensitiviteit tot hele mooie dingen in staat ben.

Ik zie mijn HSP niet meer als een last, maar als een hele mooie eigenschap waardoor andere mensen mij juist waarderen om wie ik ben. Ik heb mij heel veilig gevoeld samen met Margreet mijn HSP de juiste plek in mijn leven te geven. Ik kan Margreet van harte aanbevelen!”

Ingeborg

Wat is de HSP Academie? 

Als je de HSP Academie aanschaft krijg je direct toegang tot een persoonlijke, beveiligde online omgeving. Door middel van 6 modules, die bestaan uit video’s en werkboeken, breng ik je alle basisprincipes van hoogsensitiviteit bij en ontdek jij hoe je er zo optimaal mogelijk mee om kunt gaan. Als bonus ontvang je ook nog video’s van andere experts die vanuit hun vakgebied tips met je delen over hoogsensitiviteit. Je krijgt een jaar lang toegang tot de Academie, dus kunt ‘m lekker volgen in je eigen tempo, aan je eigen keukentafel. Kaarsjes aan, een theetje in je lievelingsmok en het is echt even investeren in jezelf.

RESULTATEN

R

Je kunt je beschermen tegen de emoties van anderen

R

Je kunt positief met prikkels omgaan

R

Je hebt meer rust in je lijf en hoofd

R

Je hebt eindelijk een planning die echt werkt

R

Je hebt gedachten en emoties meer onder controle

R

Je voelt je niet meer anders en onbegrepen

R

Je bent erachter wat er wel bij jou past 

R

Je hebt meer energie om leuke dingen met familie en vrienden te doen

De HSP Academie is voor jou als je..

gelooft dat er meer in je zit dan wat er nu uitkomt.
hebt ervaren dat hoogsensitiviteit niet altijd een eenvoudige eigenschap is
geen slachtoffer (meer) wil zijn van je hoogsensitiviteit
voelt dat het tijd is om keuzes te maken en veranderingen aan te brengen
net als ik gelooft dat hsp goed kunnen refelecteren en daarom heel goed met zichzelf aan de slag kunnen
weet dat deze eigenschap jou en de wereld heel veel moois kan brengen en je daar nú een start mee wil maken!

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Module 1:

HOOGSENSITIVITEIT

In de 1e les vertel ik je over hoogsensitiviteit. Zodat je meer achtergrondinformatie hebt en jezelf beter gaat begrijpen. Jij gaat je beginpunt en je eindpunt van deze Academie bepalen.

Module 2:

PRIKKELS

Deze les ontdek je je positieve en negatieve prikkels en hoe je die in balans gaat krijgen. Ook ga je kijken wat overprikkeling bij jou betekent en hoe je het kunt voorkomen.

Module 3:

EMOTIES

Je leert hoe je emoties niet meer overneemt en hoe je gebeurtenissen goed kunt verwerken. Na deze les weet je hoe je je kunt voorbereiden op de komst van emoties.

v

Module 4:

COMMUNICATIE

Je maakt de balans op wat je tot nu toe hebt geleerd. Ook ga je bepalen welke plek de mensen in jouw leven hebben en hoe je met ze communiceert, o.a. over je hoogsensitiviteit.

}

Module 5:

PLANNING

In de les ontdek je dat planning heel belangrijk is om balans te krijgen. Je leert hoe je als hsp een planning maakt met ruimte voor vastigheid én flexibiliteit.

h

Module 6:

WERK

De laatste les gaan we kijken naar jouw ritme en dromen. Op welke manier jij zo optimaal mogelijk functioneert en wat dat zegt over de keuze voor je studie/werk/baan.

Bonusvideo 1:

ESSENTIALISME

Gaby van Essentialiving is een essentialist en vertelt wat essentialisme kan betekenen voor hoogsensitieve mensen.

Bonusvideo 2:

ESSENTIAL OILS

Rozemarijn Keurentjes weet alles van natuurlijke oliën en laat je zien welke jou als hsp kunnen ondersteunen.

l

Bonusvideo 3:

PLANNING BEWAKEN

Cynthia van Structuurjunkie is een kei op het gebied van plannen en vertelt in deze video hoe jij je ook écht aan je planning kunt houden.

Bonusvideo 4:

HSP EN ONDERNEMEN

Rosanne van Design Your Dream is al jaren ondernemer en deelt haar tips over ondernemen en werken als hsp’er.

Bonusvideo 5:

ZELFVERZEKERD IN JE LIJF

Corina van De Stijljuf is identiteitscoach en vertelt wat kleuren voor jouw identiteit en imago kunnen betekenen.

Bonusvideo 6:

COMING SOON

Vanaf het moment dat je het programma aanschaft krijg je een jaar lang toegang. Op het moment dat er nieuwe video’s of werkboeken verschijnen hoef je dan ook niks extra’s te betalen, deze krijg je er gratis bij!

WAAROM JIJ DIT KUNT..

R

Je hebt een sterk zelfbewustzijn

R

Als je 1 op 1 coaching volgt heb je afspraken, ook als je laag in je energie zit, dit doe je allemaal op goeie momenten

R

Je doet alles op je eigen tempo

R

Het programma kun je maken op een plek waar je maar wilt. Thuis op de bank, in een fijne strandtent, op de camping, op reis of op een andere plek waar jij je fijn voelt

R

Je bent sterk in zelfreflectie

R

Je maakt alles op papier, schrijven is een hele sterke manier van ordenen en verwerken. Ook kun je dit altijd bewaren en er weer bij pakken

R

Je kunt goed analyseren

R

De resultaten van hulp bij hoogsensitiviteit is voor een groot deel afhankelijk van de inzet van de volger van het programma. Als jij er voor gaat is het altijd een succes, want jij ben bereid om te leren en te groeien

 

 

Heb je behoefte aan 1 op 1 coaching, maar wil je ook zelf aan de slag?  Dan is het VIP pakket waarin we elkaar 4x een uur spreken, geschikt voor jou. Daarnaast kun je zelf het hele online programma volgen. 

Het pakket EXTRA is voor jou als je specifieke vragen wil stellen en wil sparren over de voortgang van je proces.  Daarnaast kun je zelf het hele online programma volgen. 

Pakket BASIS is geschikt als je zelfstandig aan je hoogsensitiviteit wil werken door middel van video’s en werkboeken.

 *Dit is inclusief 21% BTW.
**In termijnen betalen is mogelijk bij het afrekenen
Wil je een pakket bij je werkgever declareren? Stuur mij dan hier even een berichtje.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe weet ik zeker dat ik hoogsensitief ben?

Je kunt hier een checklist bekijken. Omdat hoogsensitiviteit een eigenschap is bestaat er niets zoiets als een diagnose. Je kunt zelf de conclusie trekken dat je hoogsensitief bent of niet. Als je nog vragen hebt, neem gerust hier contact met mij op. Ik help je graag!

Waarom zou ik kiezen voor een online programma boven 1 op 1 coaching?

Een online programma kun je volgen op je eigen tempo en op je eigen moment. Je bent niet afhankelijk van de werktijden van de coach. Je hebt geen reistijd en reiskosten.  

Hoe lang ben ik bezig met het programma?

Er zijn 6 lessen met meerdere video’s en opdrachten. Als je er iedere week 1 maakt, ben je in 6 weken klaar. De video’s duren ongeveer 10 minuten, meestal minder. Dit is zodat je niet al teveel tijd hoeft te besteden aan het kijken van de video’s. De opdrachten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je weinig tijd? Dan maak je ze kort en krachtig. Wil je er meer tijd aan besteden? Ga er dan rustig voor zitten. Je hebt een jaar toegang, dus geen haast!

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Je krijgt vanaf het moment van aankoop voor een jaar toegang tot dit programma. Er kunnen door het jaar heen dingen worden aangepast en toegevoegd, hier betaal je niks extra’s voor! 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 3 termijnen betalen. Zodra je naar afrekenen gaat krijg je informatie over hoe dit werkt. 

Ik heb twijfels of dit programma bij mij past.

Als je twijfelt kun je hier contact met mij opnemen, dan bespreken we even of het programma bij jou past. 

Hoe werkt het met de 1 0p 1 coaching in pakket EXTRA en VIP.

Je ontvangt van mij een mail met daarin een link naar mijn online agenda. Daarin kun je zelf de gesprekken inplannen. 

Op welk moment je gebruik maakt van de gesprekken is aan jou, als het maar binnen de 12 maanden na aankoop van de HSP Academie is. Overleggen mag ook altijd even. Stuur mij dan hier een berichtje.

De gesprekken gaan via Skype of Zoom. 

Kijk je mee met de opdrachten?

De werkboeken krijg je in PDF en daar kan ik niet in meekijken. Het beste kun je ze printen en met de hand invullen, dan maak je de opdrachten het meest gefocust. 

Hoe kan ik vragen aan jou stellen?

Als je vragen hebt over het programma kun je mij mailen op info@margreetbronk.nl

Wil je inhoudelijk de opdrachten bespreken, dan adviseer ik een pakket met coachingssessies aan te schaffen. En anders kun je altijd een losse skypesessie boeken.

Kan ik ook losse 1 op 1 sessies boeken?

Als je de HSP Academie volgt, kun je ook altijd losse online sessies boeken van een uur voor €144,- 

‘Via Instagram kwam ik toevallig Margreet een keer tegen. Onverwachts vond ik veel herkenning in haar verhalen over hoogsensitiviteit. Keer op keer sloeg ze – voor mij – de spijker op z’n kop. 

Zelf stond ik nog aan het begin van de “HSP-zoektocht”. In hoeverre verklaart HSP-zijn wie ik ben, hoe ik handel en hoe ik me voel? En hoe ga ik daarmee om? Margreet deelde heel nuchter, positief en toegankelijk over hoogsensitiviteit. Hierdoor durfde ik de stap te zetten om ermee aan de slag te gaan. Eerst in een masterclass, en vervolgens in een coachingstraject.

Ik beveel Margreet als coach van harte aan. De gesprekken van vlogen steeds weer voorbij, en na ieder gesprek bleef ik met veel energie, inspiratie en gevallen kwartjes achter. Via prikkelende vragen, opdrachten en ervaringen van haar kant kwam ik steeds weer een stapje verder. En niet onbelangrijk: we hebben ook flink gelachen! 

Sietske

volgde een coachingstraject

‘Voordat ik besloot coaching te volgen bij Margreet, twijfelde ik enorm. De vijver met coaches is enorme groot en ik twijfelde of zij de juiste coach was voor mij. Margreet stelde voor om een kennismakingsgesprek in te plannen en na dat gesprek was mijn keuze snel gemaakt. 

Wat fijn om met iemand te spreken die ervaringen uit eigen leven deelt! Margreet luistert goed, stelt goede vragen en heeft een nuchtere kijk op het leven. Door de tips die Margreet geeft sta ik al relaxer in het leven, en realiseer ik mij beter dat ik niet ‘anders’ ben maar gewoon mijzelf. 

Bedankt Margreet!’

Lonneke

volgde een coachingstraject

‘Margreet is een ontzettend fijne coach. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis voel je je meteen begrepen en vind je veel herkenning. Margreet geeft mij praktische handvaten en veel nieuwe, inspirerende en leerzame inzichten. Doordat Margreet een hele nuchtere coach is kijk ik zelf ook heel nuchter tegen mijn hoogsensitiviteit aan. Ik vind het inmiddels normaal en zelfs handig om hoogsensitief te zijn.’

Mariëlle

volgde een coachingstraject

‘Ik ben hoogsensitief”, een simpel zinnetje. Voor mij een enorme muur. Deze muur heeft Margreet voor mij afgebroken naar positieve bouwstenen om te bouwen aan een mooie en blije toekomst. Haar nuchtere kijk en enorme kennis gaven mij zoveel herkenning, positiviteit en kracht. Dit geeft energie, zelfliefde en acceptatie. Letterlijk alsof er een last van mijn schouders is gevallen; ik ben gewoon normaal,hoogsensitief, en ik mag daar trots op zijn.’ 

Marlijn

volgde een workshop en een losse sessie

‘Waar veel coaches zweverig worden, blijft Margreet met beide benen op de grond. Door haar eerlijkheid stelt ze zich kwetsbaar op, maar staat tegelijkertijd volledig in haar kracht. Als je een coach zonder ‘sugarcoating’ wilt, ben je bij haar aan het juiste adres.’

Hanneke

volgde een workshop

‘Het was fijn en verhelderend om met Margreet te praten over mijn dagelijkse obstakels en dromen voor later. Dikke vette aanrader! Ik vond het best wel spannend van tevoren, maar die spanning was meteen weg toen ik haar sprak (via Skype).’

Nelleke

volgde een losse sessie