OVER MIJ

Over mij

Hoogsensitief én een leuk en ontspannen leven leiden?

Het kan!

Maar wat als ik jou zou vertellen dat ik hier, tot een paar jaar geleden, heel anders in stond?

HSP associeerde ik voor een groot deel met klachten. Het leven was zwaar. Ik had alles, maar ik was niet gelukkig. Ik voelde me anders, onbegrepen en daardoor eenzaam.

Een opsomming van logische gevolgen…

Mijn werk vond ik niet meer leuk en ook als moeder kon ik er niet meer uithalen wat ik wilde. Mijn eigen kritische stem gaf mij het gevoel dat ik niet uit het juiste hout gesneden was.

Hoe ik het zou omschrijven? Met je voeten vast zitten in drijfzand.

Ik liep (letterlijk) vast.

En nu? Nu ben ik HSP coach.

Al heb ik daar flink wat hobbels voor moeten nemen.

Margreet Bronk HSP Coach

HOOGSENSITIEF ZONDER KLACHTEN

Een fijn leven met hoogsensitiviteit wil, wat mij betreft, niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Waar het wel om gaat, is dat jij keuzes kunt maken die beter passen bij jouw eigenschappen.

Dat was ik verplicht aan mezelf én mijn gezin. Op deze manier haal ik het beste uit mezelf en het leven en ben ik een leukere moeder, dochter, partner, vriendin & coach.

Je kunt een ontspannen leven leiden als HSP.

Klinkt dat onmogelijk?

Dat dacht ik ook. Ik liep continu vast. In vriendschappen, stages en later in mijn werk.

Op een dag was ik klaar met slachtoffer zijn van dat leven.

Hoe vervalt die zwaarte?

Ik gaf mezelf een flinke schop onder m’n kont, legde de vinger op de zere plek(ken) en ben aan het werk gegaan met mezelf. Ik ben mijn beste vriendin en mijn grootste uitdager. Ik weet waar ik gelukkig van word en waar ik energie uit haal. Ik weet waar ik niet tegen kan en wat ik niet wil.

Het begon bij mij.

Binnen 3 maanden vervielen de zwarte randjes en het leven werd weer leuk. Alle eenzaamheid, onbegrip en mezelf anders voelen, vielen van mij af en zijn nóóit meer teruggekomen.

Ik kon weer ademhalen en écht genieten van het leven.

HSP Coach met een christelijk vleugje

Ik ben Margreet Bronk, getrouwd met Jacob en moeder van 2 fantastische meiden. Christelijk én blij dat ik hoogsensitief ben.

Ik ben HSP coach voor vrouwen, al weten mannen mij ook af en toe te vinden. Mijn geloof komt daarin niet direct naar voren, alleen als jij daar behoefte aan hebt.

Ik leid een leven dat helemaal bij mij past. En dat gun ik jou ook!

Mijn doel is om anderen te laten ontdekken hoe mooi hoogsensitiviteit kan zijn. Ik wil de wereld laten zien dat je ook positief met je sensitiviteit om kunt gaan.

Nuchter en met een gezonde dosis humor.

Liefs,

Margreet